Dit zijn de talenten van de productie club!

Ik sta op dit moment open voor veel diversiteit in mijn werk. Als fotograaf wil ik mijn eigen observaties van de mensheid van vandaag kunnen illustreren. Mijn scherpe nieuwsgierigheid moedigt me aan om de wereld te verkennen binnen mijn eigen perceptie van de werkelijkheid.

Sonja

Fotograaf

Mijn stijl kan verschillen qua onderwerp, maar vaak heeft het een moody effect, het kan zwart wit of een beetje donker zijn maar ook kleurrijk en natuurlijk. Mijn visie is om mensen te leren om anders te kijken naar bepaalde dingen.

Phice

Fotograaf

In-between documentary, fashion, music and dance, my work researches the essential nature of human interaction with each other, their surroundings or the photographer. My observations stand between group dynamics and visual compositions. Seeking for humanity transcending style, my work embraces a sense of provocative freedom and heart-warming intimacy.

Julia

Fotograaf / Videograaf

In mijn werk creëer ik een eigen wereld. Hierin laat ik een speelse, vrije kleurrijke en romantische sfeer zien. Allemaal belangrijke thema's voor mij. Ik bedenk en maak het liefst alles zelf. Van concept tot decor.

Nico

Fotograaf

Mijn stijl over de verschillende disciplines: ‘Be a little bit wayward every day’. Als je gehoord wil worden moet je je werk voor je laten spreken en af en toe wat rebels zijn in hoe je dat doet, ik breng die edge altijd graag terug in het werk wat ik doe.

Charlotte

Grafisch designer / Fashion Stylist

Wil jij ook gefeautured worden met je eigen portfolio page op onze website voor meer zichtbaarheid? Vul dit formulier in en wie weet sta jij hier ook tussen.

Talent

Production Assistant